Currency options for emerging economies: concepts and arguments - Dehejia, Vivek H.
Politické debaty o možnosti voľby menového režimu pre rozvojové a tranzitívne ekonomiky. Argumenty pre a proti pevnému a pohyblivému výmennému kurzu. Relevantné menové možnosti pre rozvojové krajiny a alternatívne vízie medzinárodnej monetárnej architektúry.