Efektívnejšie riadenie toku financií - Oško, Miroslav
V oblasti verejných financií sa od r. 2004 uskutočňuje ďalší významný reformný krok - je to zavedenie systému Štátnej pokladnice. Systém Štátnej pokladnice bude rešpektovať princíp oddelenia právomocí. Dve úrovne kontroly vo verejnej správe. Nový druh kontroly.