Kedy sú priemyselné parky prínosom - Hartl, Michal
Charakteristika priemyselného parku. Efektívna produkcia, logistické reťazce. Rovnomerný rozvoj. Najďalej v realizácii postúpil projekt na Záhorí s názvom Eurovalley. Reálna alternatíva pri vytváraní pracovných príležitostí v bratislavskom regióne.