Supply chain management - koncept - "rozšírenej" logistiky - Krajčovič, Martin
Dokončenie z č. 1/2004. Spôsob riadenia zásob v dodávateľskom reťazci. Základné predpoklady, ktoré musí spĺňať systém riadenia dodávateľských reťazcov. Informačné prepojenie v dodávateľskom reťazci. Zmena chápania konceptu bodu rozpojenia objednávkou zákazníka. Hlavnou aplikačnou oblasťou SCM (supply chain management) sú konečné produkty so sériovou, veľkosériovou až hromadnou výrobou.