Zahraniční obchod meziválečného Československa - Lebiedzik, Marian
Ekonomika Československej republiky (ČSR). Obchodná politika ČSR v rokoch 1918-1937. Vývoj vývozu a dovozu v Československu v rokoch 1920-1937. Tri základné obdobia v zahranično-obchodnej politike medzivojnovej ČSR. Zapojenie ČSR do medzinárodnej deľby práce. Podiel Československa a vybraných európskych krajín na svetovom obchode v rokoch 1929-1932. Štruktúra zahraničného obchodu Československa a vybraných európskych krajín v roku 1928. Teritoriálna štruktúra zahraničného obchodu ČSR.