[Slovensko na ceste do neznáma] - Majtán, Michal
Recenzovaná publikácia je dielom viacerých analytikov a prognostikov. Je rozdelená na 23 kapitol. Každá kapitola má dve časti: analytickú a hodnotiacu a časť s názvom: Od problémov k prognózam. Tematicky ide v práci o viaceré problematiky.