[Vnější ekonomické vztahy Evropské unie] - Baláž, Peter
Recenzia publikácie, ktorá sa venuje vonkajším ekonomickým vzťahom Európskej únie. Pätnásť kapitol je sústredených do štyroch záujmových blokov - vonkajšie ekonomické vzťahy EÚ a súvislosť s rozvinutými trhovými ekonomikami, rozvojovými a transformujúcimi sa krajinami.