Umožníme zvýšiť počet študentov?
Výber zo Správy o priebehu reformy vysokého školstva na Slovensku a jej dopadoch na študentov vysokých škôl. Súčasný stav vysokého školstva - niektoré zmeny zavedené do vysokoškolského štúdia. Príspevky študentov. Pripravované opatrenia. Prístup k vzdelávaniu.