Obtiažnosť spravodlivého zdaňovania - Tichý, Dušan
Úloha miestnych majetkových daní ako súčasti fiškálneho systému. Ich dôležitou časťou sú dane z nehnuteľností. Majetkové dane v západných krajinách. Pozitíva a negatíva majetkových daní. Hlavné kritériá miestnych majetkových daní. Dane z nehnuteľností.