Plánovanie a sledovanie nákladov realizácie projektu výstavby - Mesároš, František
Implementácia a využitie softvérovej podpory Controllingu a MS Projectu pre účely plánovania a sledovania nákladov v priebehu realizácie projektu v stavebníctve. Realizácia projektu výstavby. Nákladové hľadisko realizácie projektu. Úloha technickej prípravy výroby. Časové hľadisko realizácie projektu. Metódy časového plánovania. Realizácia projektu s využitím softvérovej podpory. Technologický model a jeho členenie. KORAL ako softvérová podpora realizácie projektu. "Operatívny controlling" ako softvérová podpora realizácie projektu. Úlohy operatívneho controllingu ako softvérovej podpory realizácie projektu. Príčiny nepriaznivých odchýlok od normy. Postupové kroky implementácie. Predpoklady implementácie a efektívneho využitia softvérovej podpory controllingu a MS Projectu na realizácie projektu.