Spotreba porastie len mierne vývoj ekonomiky Slovenska v roku 2004 z pohľadu podnikov - Vlčko, Ján
Očakávané makroekonomické proporcie vývoja. Motorom ekonomiky má byť zahraničný dopyt. Očakávania podnikov. Európsky ekonomický prieskum 2004. Prieskum SOPK o očakávaniach podnikov v roku 2004. Očakávaný vývoj predaja, obratu a exportu. Očakávaný vývoj hospodárskeho výsledku. Očakávaný vývoj zamestnanosti. Očakávania v oblasti likvidity, tvorby vlastných a dostupnosti cudzích zdrojov. Vplyv kurzu na zisk a predaj. Postoj podnikov k hospodárskej politike. Názory podnikov na najväčšie riziká v roku 2004. Názor podnikov na legislatívne podmienky rozvoja a vymožiteľnosti práva.