Špecifiká a vybrané problémové okruhy malého podnikania v stavebníctve - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Zmena proporcií veľkého podnikania v prospech malých a stredných podnikov v oblasti stavebníctva. Súčasný stav stavebníctva v SR vo vybraných ukazovateľoch. Podiel stavebníctva na tvorbe hrubého domáceho produktu a celkovej zamestnanosti NH. Organizačný vývoj stavebnej výroby. Štruktúra podnikateľských subjektov v stavebníctve (rok 2002). Vývoj objemu a štruktúry stavebných prác. Vývoj stavebnej produkcie a priemerný evidenčný počet zamestnancov v regiónoch. Špecifiká, problémy a odporúčania pre prax riadenia malého stavebníctva.