Teoretický pohľad na náklady podniku v krátkom období - Neufeld, Juraj, 1946-
Vznik a priebeh nákladov v podniku. Členenie nákladov. Definovanie pojmu celkové náklady. Priemerné náklady. Vývoj nákladov pri rastúcich výnosoch z variabilného vstupu. Vývoj nákladov pri klesajúcich výnosoch z variabilného vstupu. Vývoj nákladov pri konštantných výnosoch z variabilného vstupu. Vývoj nákladov pri najprv rastúcich a potom klesajúcich výnosoch z variabilného vstupu.