Zákon o európskom zoskupení hospodárskych záujmov s komentárom - Kováčiková, Eva
Zákon č. 177/2004 Z.z. o európskom zoskupení hospodárskych záujmov, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov.