Vonkajšie a vnútorné zdroje kapitálu v životnej poisťovni - Peller, František
Príčiny potreby kapitálu v životnej poisťovni. Vnútorné zdroje kapitálu životnej poisťovne. Vonkajšie zdroje kapitálu životnej poisťovne. Schopnosť životnej poisťovne získať kapitál z vonkajších zdrojov. Stručný prehľad najčastejšie využívaných vonkajších zdrojov kapitálu.