Finančné krízy vo svete príčiny, dôsledky a možnosti riešenia - Chovancová, Božena
Chronologický zoznam finančných kríz vo svete. Prejavy finančných kríz a ich dôsledky. Kríza platobnej bilancie a menová kríza. Kríza bankového systému. Fiškálna kríza. Návrhy na predchádzanie a riešenie dopadov finančných kríz. Finančná kríza mala a má svoje špecifiká v tej-ktorej krajine.