Uplatňovanie IAS/IFRS v prostredí Európskej únie - Tumpach, Miloš, 1970-
Uplatňovanie Medzinárodných účtovných štandardov (IAS/IFRS) k 1. januáru 2005. Zmeny uskutočňované v rámci projektu sa prejavili v podobe: 1. novelizácie IAS prijatých do roku 2003, 2. vydania nových Medzinárodných štandardov pre zostavenie účtovnej závierky, 3. zrušenia pôvodných interpretácií SIC, resp. ich náhradou novelizovanými a novými štandardmi.