Teoretické aspekty manažmentu neziskových organizácií vo verejnom sektore - Seková, Mária
Postavenie neziskových organizácií v trhovej ekonomike. Vymedzenie pojmu nezisková organizácia vo verejnom sektore. Charakteristika statkov, produkovaných neziskovými organizáciami vo verejnom sektore. Osobitosti neziskových organizácií vo verejnom sektore a konkretizácia ich vplyvu na systém manažmentu.