Výnosy v poisťovniach a ich účtovanie - Majtánová, Anna
Analýza účtovnej triedy 6 - Výnosy. Definovanie niektorých účtovných prípadov výnosov, ktoré podstatnou mierou ovplyvňujú výsledok hospodárenia v poisťovni. Účtovanie na technických účtoch. Účtovanie na netechnickom účte. Vnútroorganizačné prevody.