Zákon o pracovnom čase a dobe odpočinku v doprave s komentárom - Kováčiková, Eva
Zákon č. 121/2004 Z.z. o pracovnom čase a dobe odpočinku v doprave a o zmene a doplnení niektorých zákonov s komentárom.