e - learning v podnikovom vzdelávaní - Hvorecký, Jozef
Do oblasti e-learningu patrí aj podnikové vzdelávanie. Príspevok rozoberá zmenu postavenia pre troch hlavných aktérov v tomto type pedagogického procesu: študentov, učiteľov a manažment. Výhody a nevýhody e-learningu pre každého z nich. Ukázanie protichodnosti niektorých hľadísk a uvedenie spôsobov, ako ich zosúladiť a zároveň garantorať efektívnosť vyučovania. Virtuálna trieda - efektívne vzdelávanie na neobmedzenú vzdialenosť.