Nástin vývoje odvětví průmyslu v České republice v letech 1950-1989 - Tuleja, Pavel
Česká republika a zmeny v odvetvovej štruktúre ekonomiky. Vývoj národného hospodárstva Českej republiky v rokoch 1950-1969. Obdobie militarizácie českého priemyslu. Obdobie rastu českého národného hospodárstva. Vývoj v rokoch 1970-1989. Komparácia vývoja českého priemyslu v jednotlivých obdobiach.