Ohrozenie informácií a ich zraniteľnosť - Luknič, Arnold Steve
Dokončenie z č. 1/2004. Variácie ohrozenia a zraniteľnosť informácií. Fyzické ohrozenie a fyzická zraniteľnosť. Príklady. Ohrozenie a zraniteľnosť informácií v elektronickej podobe. Nepriame ohrozenie. Počítačové vírusy.