Spolupráce u strategických aliancí v globalizovaném prostředí - Jurčík, Michal
Stručný strategický pohľad na možnosti a výhody spolupráce firiem prostredníctvom strategických aliancií. Globalizované podnikateľské prostredie. Kooperácia a konkurencia firiem. Vymedzenie strategických aliancií. Členenie aliancií a typy kooperácie. Aliančné siete ako nadstavba kooperácie nad konkurenciou.