Licenčné poplatky a medzinárodné zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia - Brnová, Miroslava
Definícia licenčných poplatkov a modelová zmluva OECD. Definícia licenčných poplatkov podľa práva v SR. Zdaňovanie práv z duševného vlastníctva v SR. Zamedzenie dvojitého zdanenia.