Opravné prostriedky v daňovom konaní - Chrenková, Slávka
Riadne opravné prostriedky, ktoré sa uplatňujú v daňovom konaní - odvolanie, sťažnosť, námietka, reklamácia. Mimoriadne opravné prostriedky - obnova konania, preskúmanie rozhodnutia mimo odvolacieho konania. Žaloba.