Práceneschopnosť na Slovensku klesá na historické minimá - Horníková, Zuzana
Pokles práceneschopnosti na Slovensku od januára 2004 na historické minimum. Dôsledok zmeny vyplácania nemocenských dávok (péenky). Vývoj dočasnej pracovnej neschopnosti v SR. Najvyššia a najnižšia priemerná práceneschopnosť na Slovensku. Priemerný pokles celoslovenskej práceneschopnosti v porovnaní s predchádzajúcimi rokmi. Zásluhovosť hradenia dočasnej práceneschopnosti. Poisťovanie firiem proti práceneschopnosti zamestnancov.