Možnosti spolupráce verejného a súkromného sektora v CR - Dúžeková, Zuzana
Nevyhnutosť podpory rozvoja cestovného ruchu z hľadiska verejného záujmu a záujmov súkromného sektora. Združenia cestovného ruchu - partnerstvo verejného a súkromného sektora. Zdroje financovania rozvoja cestovného ruchu v regiónoch.