[Priemyselné parky] - Janoška, Juraj
Z obsahu: Štát verí, že priemyselné parky najlepšie vyberie sám. Intenzita záujmu investorov o lokality v SR. Na Považie sa cez parky vracia strojárstvo. Záhorie - tri parky a dosť. Za Prešov a Košice výber urobila Bratislava. Juh Slovenska napĺňa existujúce parky.