Marketingová stratégia Slovenskej agentúry pre cestovný ruch na obdobie rokov 2001-2006 - Magátová, Ivana
Rozvoj cestovného ruchu na Slovensku v období rokov 1950-1998. Trendy rozvoja cestovného ruchu do roku 2020. Ciele stratégie marketingu a štátnej propagácie. Základná teritoriálna orientácia cestovného ruchu Slovenska. Aktívny zahraničný cestovný ruch. Vybnrané forma pôsobenia na zahraničných trhoch. Zahraničné zastúpenia a medzinárodná spolupráca. Stratégia ponúk Slovenska na cieľových trhoch. Zameranie aktivít a základné ciele na domácom trhu.