Definícia poslania podniku v rámci formulácie stratégie z pohľadu súčasnej teórie a praxe - Vološin, Martin
Formulácia poslania podniku. Definícia poslania podniku. Argumenty pre explicitnú definíciu poslania podniku. Potreba redefinície poslania podniku. Poslanie, vízie a ciele slovenských podnikov. Výročná správa ako jedna z možností na hodnotenie formulácie poslania podnikov. Výročné správy a kritériá na ich posudzovanie. Niektoré kritériá pre hodnotenie správy o spoločnosti.