Valorizácia prostredia pre strediská cestovného ruchu - Sládek, Gustáv
Metodika valorizácie priestorov cestovného ruchu. Stredisko cestovného ruchu ako ekonomický systém. Kritériá vývoja valority stredísk cestrovného ruchu. Charakteristika 5 stupňov - vývojových štádií stredísk cestovného ruchu.