[Starostlivosť o verejné budovy] - Sedlák, Miro
Z obsahu: Verejné budovy na Slovensku majú podoprieť eurofondy. Samospráva si začína robiť poriadok v majetku. Verejné budovy už súťažia o eurá. Samosprávy sa sústredili najmä na školy a nemocnice. Obnova klokočovskej školy sa nedotiahla do konca.