Cestovný ruch v programoch hospodárskeho a sociálneho rozvoja samosprávneho kraja v Slovenskej republike - Ivaničková, Alžbeta
Program hospodárskeho a sociálneho rozvoja (PHSR) samosprávneho kraja ako základný strednodobý dokument na podporu regionálneho rozvoja na úrovni kraja s dôrazom na ekonomickú a sociálnu oblasť. Postavenie cestovného ruchu v regionálnom rozvoji. Stratégia rozvoja - cieľové priority a opatrenia PHSR pre oblasť cestovného ruchu v jednotlivých samosprávnych krajoch.