Bezpečnosť práce nie je záležitosťou jedného mesiaca - Tichý, Miroslav
Základné zásady a princípy bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, vyplývajúce zo Zákonníka práce a Zákona o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci.