Stav cezhraničnej spolupráce na Slovensku vo vzťahu k rozvoju CR - Vlčková, Viera
Nové možnosti rozvoja, prostredníctvom jednej z foriem cezhraničnej integrovanej spolupráce. Vybrané euroregióny a ich hlavné činnosti v rámci cezhraničnej spolupráce. Stav cezhraničnej spolupráce na Slovensku. Úloha regiónov na Slovensku. Euroregióny zamerané na činnosť v cestovnom ruchu.