Ochrana cestovného trhu v európskych podmienkach - Eliašová, Darina
Poukázanie na aktuálnu problematiku cestovného ruchu - ochranu cestovného trhu. Ochranné a podporné opatrenia realizované v Slovenskej republike v kontexte európskeho trhu CR. Stredoeurópsky trhu cestovného ruchu. Medzinárodné dokumenty. Slovenský cestovný trh. Ochrana trhu cestovného ruchu.