Klienti s miliónmi majú vlastného bankára - Brondošová, Jana
Privátne bankovníctvo neznamená iba spravovanie majetku, ale najmä poradenstvo a nadštandardné produkty a služby. Klienti privátneho bankovníctva majú privátneho bankára, ktorý chodí za nimi. Klientami sú predovšetkým podnikatelia. Široká ponuka produktov. Poplatky banky neprezrádzajú. Privátne bankovníctvo sa nereklamuje. Správa individuálnych portfólií.