Potreba energetickej sebestačnosti Slovenska - Bucha, Tibor
Slovenské elektrárne ako dominantný výrobca elektrickej energie na Slovensku. Konferencia Go Nuke Slovakia (5.-6. mája 2004 v Bratislave). Odstavenie JE V1 Bohunice. Riešenie na zníženie chýbajúceho výkonu. Riešenie energetickej sebestačnosti na Slovensku. Alternatívne zdroje energie. Odporúčania Únie. Jadrové elektrárne v Európe.