Energetická hádanka - Bucha, Tibor
Dostavba dvoch blokov EMO. Privatizácia SE a ruská spoločnosť RAO. Úverová zaťaženosť SE. České energetické závody (ČEZ) a SE - spoločná elektrizačná sústava. Výhody vzájomnosti s ČR. EÚ a vážna energetická kríza. Spotreba elektrickej energie v Rakúsku. Energetická politika USA. Otázka predaja akcií SE a dostavby Mochoviec. Podiel zdrojov na inštalovanom výkone SE. Podiel zdrojov na výkone elektriny.