Štátna podpora bývania potrebuje zmenu, nemá ju kto urobiť - Sedlák, Miro
Zvýšenie tempa výstavby bytov súčasné podporné nástroje nevedia naplniť. Štátny fond rozvoja bývania (ŠFRB) má nedostatok financií. Bytová politika je od r. 2003 v réžii rezortu výstavby. Politická neochota pomôcť. Potreby zmeny v podpore bývania. Zladenie cieľov bytovej politiky s podporou cez hypotéky.