Započítanie pohľadávok v rozpočtovej sfére - Konvalinková, Iveta
Započítanie pohľadávok v rozpočtovej sfére upravuje s účinnosťou od 1. 1. 2004 posledná novelizácia zákona NR SR č. 303/1995 Z.z. o rozpočtových pravidlách v znení neskorších predpisov realizovaná zákonom č. 609/2003 Z.z., ktorým sa menil a dopĺňal zákon SNR č. 511/1992 Z.z. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov. Viazanie rozpočtových prostriedkov. Započítanie daňovej pohľadávky. Žiadosť o započítanie. Započítanie colnej pohľadávky.