Postavenie samosprávy mesta Pezinok v procese dynamizácie CR - Lupová, Eva
Uplatňované formy participácie vybraných subjektov súkromného a verejného sektora na rozvoji cestovného ruchu na miestnej úrovni (aplikované na mesto Pezinok). Limity ďalšieho rozvoja cestovného ruchu v Pezinku. Samospráva ako katalyzátor rozvoja cestovného ruchu v meste. Očakávania samosprávy od vybraných partnerov v záujme rozvoja CR v partnerstve - so súkromným sektorom, štátom, s tretím sektorom, vo vlastnej kompetencii.