Aj bežnému klientovi venujú v banke pozornosť a čas - Brondošová, Jana
Finančné poradenstvo v bankách sa stáva nevyhnutnosťou. Bankám zabezpečuje predaj sofistikovanejších produktov a vernosť klientov. Zmeny v bankových službách a ponukách. Z bánk sa stávajú finančné supermarkety. Kto najviac vyhľadáva bankové poradenstvo. Poradcovia nie sú v banke zamestnaní, každý má živnosť a zaviaže sa k exkluzívnej spolupráci.