Zmeny v daňových zákonoch (o správe daní, o cestnej dani a o dani z príjmov) vykonané novelizáciou zákona o medzinárodnej pomoci a spolupráci pri správe daní - Kováčová, Lenka
Zákonom č. 191/2004 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 472/2002 Z.z. o medzinárodnej pomoci a spolupráci pri správe daní sa menia aj: procesný zákon o správe daní a poplatkov, zákon o cestnej dani, zákon o dani z príjmov. Zákon nadobúda účinnosť 15. 4. 2004 a 1. 5. 2004.