Regulace evropského účetnictví z pohledu mezinárodní harmonizace - Žárová, Marcela
Proces harmonizácie účtovníctva z hľadiska európskeho vývoja. Koncepčné východiská harmonizácie. Historické etapy procesu harmonizácie. Zásadné ustanovenia pre zhodu smerníc a IAS. Mechanizmus implementácie štandardov v Európskej únii.