Rýchly rast hospodárstva už podporila aj spotreba domácností - Kovalčík, Ján
Rýchly rast HDP za prvý štvrťrok 2004 na Slovensku - príčiny. Zotavenie sa domáceho dopytu, nárast spotreby domácností. Odvetvia podieľajúce sa na raste HDP. Odvetvia, ktoré zaznamenali nižšiu pridanú hodnotu. Výber daní. Prezentovaný odhad rastu HDP nemusí odzrkadľovať skutočnú dynamiku hospodárstva.