[Regionálna politika Európskej únie] - Schönwiesner, Roman
Z obsahu: Regionálne rozdiely v Európskej únii po rozšírení výrazne vzrástli. Návrhy z dielne Európskej komisie viac vyhovujú "starej" pätnástke - vyššie zdroje pre regióny starých členských krajín. Rozdiely medzi regiónmi sú v únii priepastné.