Structural inertia and export performance: adjusting to demand shifts in the European market - Srholec, Martin
Ekonomický rast, vývoz a štruktúrne zmeny. Prehľad základných trendov. Najdynamickejšie produkty na európskom trhu. Rozdelenie vývozu z krajín SVE: grafická analýza. Účtovnícky prístup: analýza pohybu akcií.