Aktualizovaný menový program NBS na rok 2004
Banková rada Národnej banky Slovenska schválila dňa 26.5.2004 Aktualizovaný menový program NBS na rok 2004. Jeho cieľom je na základe definitívnych výskedkov roku 2003 a aktuálneho vývoja v prvých mesiacoch roku 2004 konkretizovať hodnoty menového programu na rok 2004 a strednodobého výhľadu na roky 2005-2007.